Ilmoittautuminen kevätleirille aukeaa!

Ilmoittautuminen kevätleirille aukeaa!

Mikä: Suomen ADHD-Aikuiset ry:n vertaisleiri

Aika: la 28.- su 29.5

Paikka: Elämännokka, Elämännokantie 42, 09220 Sammatti (Lohja)

Leirin hinta: Suomen ADHD-Aikuiset ry:n jäsenet 70e ja ei-jäsenet 85e. Hinta sisältää täysihoidon: lounas, päiväkahvi, päivällinen, iltapala (la) ja aamiainen, lounas, päiväkahvi (su) sekä ohjatun ohjelman.

Teema: Uusi suunta
Ohjatun ohjelman leirille tuottaa teeman mukaisesti nepsy-valmentaja Pekka Sormunen ja vertaistoiminnasta sekä leirin kulusta vastaa Ronja Kaukokari. Leirillä on molempina päivinä ohjattua toimintaa. Aikaa on varattu myös vapaalle seurustelulle.

Yhdistys auttaa kimppakyydin järjestämisessä kulkemisen helpottamiseksi. Jokainen kuitenkin vastaa itse leirille saapumisesta ja kotimatkastaan sekä matkojen kustannuksista.

Ilmoittautumislomake (aukeaa 4.5. klo 18): https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJDB3himKffy_f95Q356WEqn-ARJ3bioH7TwB2gelq9q4OsA/viewfor

Päivitys uutiseen 9.5.: Ilmoittautumislomakkelle tuli tekninen ongelma ja se jouduttiin sulkemaan väliaikaisesti. Nyt linkki lomakkeelle päivitetty ja ilmoittautuminen jatkuu! HUOM, jos olet jo ilmoittautunut, sinun ei tarvitse ilmoittautua uudelleen.