Keväällä 2022 tulossa: uusi vertaisleiri ja yhdistyksen kevätkokous

Keväällä 2022 tulossa: uusi vertaisleiri ja yhdistyksen kevätkokous

Yhdistys järjestää tänä vuonna kaksi vertaisleiriä, sillä perinteinen syysleiri on aina täyttynyt nopeasti, eivätkä kaikki halukkaat ole mahtuneet mukaan. Voimmekin nyt iloksemme ilmoittaa, että vuoden ensimmäinen leiri järjestetään jo toukokuun lopussa, 28.-29.5.2022. Laita päivämäärä heti kalenteriin!

Leirille ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella, joka avataan 4.5. klo 18. Tiedotamme ilmoittautumisen yksityiskohdista tarkemmin yhdistyksen somessa ja nettisivuilla, sekä jäsenistölle lähetettävässä sähköpostiviestissä. Emme ota vastaan ilmoittautumisia muuta kautta, kuin ilmoittautumislomakkeella ilmoittautumisen alettua. Leirin osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä siten, että leirille pääsee mukaan sekä aikaisemmin osallistuneita että uusia osallistujia.

Vertaisleiri on yhdistyksen vapaaehtoisten järjestämää vertaistoimintaa. Leirillä on vertaistoiminnan lisäksi ammattilaisten tuottamaa ohjelmaa, jonka teema ja vetäjät varmistuvat lähempänä leiriä. Ohjelma pyritään toteuttamaan siten, että oman ADHD-polun eri vaiheissa olevat osallistujat löytävät kaikki mielekästä tekemistä leirillä.

Aikaisempina vuosina leirillä on pysähdytty mm. omien arvojen ja vahvuuksien äärelle, pohdittu elämänkaarta ja kuultu luentoja. Lisäksi leirin ohjelmaan jätetty on vapaa-aikaa ja mahdollisuuksia tutustua ja jutella vertaisten kanssa rennosti. Syksyllä yhdistyksemme järjestää toisen leirin, luultavasti perinteiseen tapaan elo-syyskuussa.

Tervetuloa kevätkokoukseen!

Yhdistyksen sääntömääräinen jäsenten kevätkokous pidetään su 24.4. klo 16 Maunulan Mediapajassa (os. Metsäpurontie 25, 00630 Helsinki). Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. Ilmoittaudu kokoukseen täältä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejYoUpPUZZMlgxhe8Je6mrmK_tp7d6jBwitoxaPz-sbCxPuA/viewform?usp=sf_link

Kokouksen esityslista:

1. kokouksen avaus

2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja

tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa

3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. hyväksytään kokouksen työjärjestys

5. esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajien/tilintarkastajien lausunto

6. päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä

hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille